Новини

Учебен график, юли 2013

05/06/2013

TEST.BG изготви учебния си график за юли.

 

Първото обучение – „Основи на SQL” - част 1, ще Ви запознае с най-популярният език за програмиране, предназначен за запитвания към данни в релационна база от данни. Посредством изучаването на SQL ще имате възможността да създавате, модифицирате, извличате и манипулирате данни от релационни системи за управление на бази данни. Обучението започва на 8 юли 2013 г. и ще се провежда в понеделник, сряда и петък.

 

Следващото обучение – „MS Project”, цели да Ви представи функционалностите на програмата. След курса, ще можете: да проследявате информацията, относно работата, продължителността, цените и ресурсните изисквания на проект; да онагледявате планове на проекти в стандартни и ясни формати; да планирате задачите и ресурсите последователно и ефективно. Обучението започва на 10 юли 2013 г.

 

Последното обучение за месеца е „MS PowerPoint”. Курсът цели да Ви запознае с възможностите да визуализирате своите идеи и проекти, да подкрепите изложението си, да поставите акцент на правилните моменти, при това с помощта на един софтуерен продукт. Обучението започва на 15 юли 2013 г.

Искате да научите повече ? Пишете ни на help@test.bg или се обадете на телефон: 02/ 903 59 33.