Обща информация

TEST.BG предлага възможност за провеждане на езикови курсове, както в традиционната им присъствена форма, така и чрез онлайн система за обучение. Сега бихте могли да изберете най-подходящото за Вас обучение, което да кореспондира с Вашите нужди в най-голяма степен. Можете да се присъедините към групите ни за изучаване на английски, немски, френски езици.

Ако предпочетете онлайн обучението ще Ви е нужен единствено компютър с интернет връзка. Онлайн обучението е чудесна възможност да научите нов чужд език, без да се налага да губите от ценното си време в  пътуване до езикова школа. С курсовете, които предлага TEST.BG ще можете сами да определите кога да бъдат Вашите занимания по съответния език. Вече няма да е необходимо да съобразявате целия си график, за да попаднете в определена обучителна група. Дори да се намирате извън София, или извън България, Вие можете да поддържате или да подобрите езиковите си умения.

Онлайн обучението е особено подходящо за:

  • майки с малки деца, които могат да съчетават отглеждането им с научаването на език;
  • за работещи, които искат да спестят ценно време
  • за ученици, които са привърженици на новите технологии
  • за всички, които нямат възможност да се обучават в София

Курсове

Английски език

Английският език се е превърнал в неразделна част от ежедневието на всеки един от нас от части и заради новите технологии, които използваме непрекъснато. Затова необходимостта от изучаване на английски език се идентифицира от все повече хора. Интересно, че е тази тенденцията се наблюдава не само сред подрастващите, но и сред възрастните.

Повече
 

Немски език

Владеенето на немски език все по-често се приема като огромен плюс от работодателите у нас, тъй като значителна част от бизнес проектите, включват немскоговорящи партньори. Възможностите за обучение в някои от най-престижни университети в Европа, намиращи се в Германия, също не е за подценяване.

Повече
 

Френски език

Френският език въпреки своята пословична трудност не губи популярност сред желаещите да усвоят чужд език и остава един от най-желаните езици за изучаване. Причините могат да се търсят в множеството възможности за професионална реализация, които се откриват пред франкофоните.

Повече
 

Искате да научите повече ? Пишете ни на help@test.bg или се обадете на телефон: 02/ 903 59 33.

Предимства

Ние работим усърдно в посока на подобряване качеството на познанията и уменията, които се получават в българските образователни центрове. Нашите програми са изцяло насочени към практическото приложение на наученото.