Нашият екип

Нашите цели

TEST.BG е търговска марка на АСАП ЕООД-организация, основана през 2007 година. Изпълнителен директор на компанията е Петър Зюмбилев. От самото създаване стремително растем, за да се превърнем в най-бързо развиващата се компания за интернет услуги, ориентирани към бизнесa. ASAP е частна собственост без финансови задължения. До сега ASAP има клиенти от над 15 държави.

За този успех допринася ефикасната комбинация от върхови технологии и отличен екип от специалисти. Тук в ASAP, ние знаем, че целите на нашите клиенти трябва да срещнат подходящата комбинация от умения и 100% отдаденост към нуждите на клиента. Затова ние се гордеем с качеството на нашите услуги, гъвкавостта, с която посрещаме всяко желание, и с излючително бързата поддръжка на нашите клиенти. Ние се стремим само към едно: перфектност в нашите услуги и респективно Вашето удоволствие от съвместната ни работа.

Нашият екип

Екипът на ASAP се състои от високо квалифицирани и талантливи специалисти с различно професионално минало, които се превръщат в мощно цяло за осигуряване на ценни решения за онлайн присъствие. Те се ръководят от идеята да осигурят най-добрите услуги на клиентите и да задоволяват всички техни нужди - на всяка молба ще бъде отделено внимание и всяко желание ще бъде изпълнено.

Перфектната комуникация между членовете на екипа даде възможност за многообещаващ растеж на нашата фирма в миналото, и ще осигури непрестанен успех на ASAP в бъдеще. Ние осигуряваме постоянното развитие на нашия екип, защото поддържаме качеството на услугите, което нашите клиенти очакват от нас. Цялостност, сътрудничество, лоялност и креативност са гаранциите за отдаденост на нашия екип към Вас - нашия клиент.

Искате да научите повече ? Пишете ни на help@test.bg или се обадете на телефон: 02/ 903 59 33.